Политика за колачиња

Land Rover сака да користи колачиња за да ги зачува информациите на вашиот компјутер, со цел да ја подобриме нашата веб-страница и да ви овозможиме реклами за оние производи и услуги за кои веруваме дека би биле заинтересирани. Едно од колачињата кои ги користиме е неопходно за да функционираат одредени делови од веб-страницата и е веќе поставено. Можете да ги избришете или да ги блокирате сите колачиња од оваа веб-страница, но одредени елементи можеби нема да функционираат правилно. За да дознаете повеќе околу рекламирањето врз база на онлајн однесувањето или околу колачињата кои ги користиме и како да ги избришете, погледнете ја нашата политика на приватност. Со затворањето, вие се согласувате на користењето на колачињата во согласност со нашата Политика за колачиња.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


OK

Финансии и осигурување од Land Rover

ФИНАНСИСКИ УСЛУГИ

Финансиските услуги од Land Rover нудат широк опсег на флексибилни финансиски решенија за возилото за приватна и деловна употреба.


Флексибилни опции за отплата на заемот
Фиксни каматни стапки
Брз и едноставен процес на аплицирање
Без трошоци за предвремено раскинување или за прекинувањеЗа повеќе информации посетете ја страницата