Политика за колачиња

Land Rover сака да користи колачиња за да ги зачува информациите на вашиот компјутер, со цел да ја подобриме нашата веб-страница и да ви овозможиме реклами за оние производи и услуги за кои веруваме дека би биле заинтересирани. Едно од колачињата кои ги користиме е неопходно за да функционираат одредени делови од веб-страницата и е веќе поставено. Можете да ги избришете или да ги блокирате сите колачиња од оваа веб-страница, но одредени елементи можеби нема да функционираат правилно. За да дознаете повеќе околу рекламирањето врз база на онлајн однесувањето или околу колачињата кои ги користиме и како да ги избришете, погледнете ја нашата политика на приватност. Со затворањето, вие се согласувате на користењето на колачињата во согласност со нашата Политика за колачиња.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


OK

Споредете ги одобрените возила од Land Rover

Споредете ги одобрените возила од Land Rover

Споредете го вашиот избор на одобрени возила

Цена
Година на модел
Надворешност
Внатрешност
Километража
Пренос
Каросерија
Мотор
Тип на гориво
Регистрација
Локација
 

Постави прашање

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧИТЕ: Со поднесување на овие информации, се согласувате да бидете контактирани преку горенаведените начини на комуникација, освен доколку не наведете поинаков начин со штиклирање на квадратчињата подолу. Jaguar Land Rover ќе ги користи собраните информации за да ве информира за производите и услугите и да го подобри начинот на кој ве услужува. Вашите податоци ќе бидат третирани во согласност со Законот за заштита на податоци од 1998 год. Вашите податоци ќе бидат обелоденети само на Jaguar Land Rover, неговите дилери, партнери од франшизата, агенции, или пак на подружници или поврзани друштва кои нудат услуги за ваша корист. Доколку сакате да ги ажурирате или да ги исправите податоците кои доброволно сте ни ги дале, ве молиме обратете се до Jaguar Land Rover на 0800 110 110.

Ви благодариме за вашето прашање, ќе ви одговориме наскоро.

Година на модел
Надворешност
Внатрешност
Километража
Пренос
Каросерија
Мотор
Тип на гориво
Локација
Регистрација