Политика за колачиња

Land Rover сака да користи колачиња за да ги зачува информациите на вашиот компјутер, со цел да ја подобриме нашата веб-страница и да ви овозможиме реклами за оние производи и услуги за кои веруваме дека би биле заинтересирани. Едно од колачињата кои ги користиме е неопходно за да функционираат одредени делови од веб-страницата и е веќе поставено. Можете да ги избришете или да ги блокирате сите колачиња од оваа веб-страница, но одредени елементи можеби нема да функционираат правилно. За да дознаете повеќе околу рекламирањето врз база на онлајн однесувањето или околу колачињата кои ги користиме и како да ги избришете, погледнете ја нашата политика на приватност. Со затворањето, вие се согласувате на користењето на колачињата во согласност со нашата Политика за колачиња.

Currency Advisory

Currency conversion and sale price from that of the selling retailers local currency is for information purposes only, and is not contractual. It should be used as a guide only and is based on a daily exchange rate provided by Google Finance.
By closing this message you agree that you have read the terms above.


OK

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОДОБРЕНИТЕ ВОЗИЛА ОД LAND ROVER

Ние сакаме да ја имате истата спокојност на умот со одобреното користено/претходно поседувано Land Rover возило која би ја имале и со новото. Всушност, ќе направиме сè што е можно за да го направиме возилото одобрено од Land Rover да изгледа како ново.

Можете да пребарувате низ нашата национална база на податоци со сигурност; секое возило подлежи на проверка во 165 точки од страна на обучени техничари од Land Rover и е покриено со двегодишна гаранција од Land Rover за одобрени возила.

ОДОБРЕНО ВЕТУВАЊЕ

Нашите висококвалификувани техничари ги подложуваат сите возила одобрени од Land Rover на сеопфатни серии на тестови и проверки, овозможувајќи ви да купувате со целосна смиреност на умот. Ова е само една од придобивките.

> ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Финансии и осигурување

Land Rover претставува финансиска инвестиција, но и избор на животен стил, и токму затоа имаме повеќе опции за финансирање и осигурување кои одговараат на вашите потреби.

> Дознајте повеќе

ПРОДАВАЧИ

Land Rover има мрежа од специјалисти со кои можете да дискутирате за проценките, финансиите и придобивките од купувањето на одобрен Land Rover.

> ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пребарајте низ нашите одобрени возила

Започнете со вашето пребарување